Jane’s Walks

Ovaj vikend Društveni centar Lastovo bio je “centar” događanja pa su tako uz radionice održane i aktivnosti iz Programa Jane’s Walks – šetnja po mjestu Lastovu 9. srpnja 2021. te šesti okrugli stol 10. srpnja 2021. na temu “Ususret izmjenama Zakona o poljoprivrednom zemljištu” pod vodstvom Mariane Bucat.

Kroz šetnju po mjestu Lastovu sudionici su doznali sve o načinu života otočana, arhitekturi te brojnim zanimljivostima vezanim uz Lastovski statut i povijest Lastova.

Na okruglom stolu zanimljive i važne tematike za lokalno stanovništvo sudionici su istaknuli postojeće i potencijalne probleme kako u važećem Zakonu tako i u predloženim izmjenama Zakona.

Projekt sufinancira Europska unija u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Ukupna vrijednost projekta:
1.269.638,89 HRK

Iznos sufinanciranih sredstava od strane EU:
1.079.193,06 HRK

Sadržaj stranice isključiva je odgovornost Udruge Dobre DobričevićStajališta izražena na stranici isključiva su odgovornost Udruge Dobre Dobričević i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Aktivnosti programa/projekta provode se uz financijsku podršku Zaklade “Kultura nova”.