Predavanje: Sasvim druga priroda kreativnosti i Okrugli stol: Sustav gospodarenja otpadom

30. travnja 2021. u Društvenom centru održano je predavanje o zaštiti okoliša na temu “Sasvim druga priroda kreativnosti” na kojem je predavačica Majana Engelbreht, uz isticanje važnosti zaštite okoliša kroz pravilno postupanje s otpadom, podijelila praktične i kreativne načine kako potaknuti djecu na izradu korisnih predmeta od raznovrsnog otpada i načine recikliranja čime se ukazuje na važnost suživota s prirodom.

Nakon predavanja program se nastavio uz okrugli stol: Sustav gospodarenja otpadom uz moderatoricu Marianu Bucat i raspravu o lastovskom odlagalištu otpada Sozanj, odnosno gradnji Pretovarne stanice Lastovo.

Projekt sufinancira Europska unija u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Ukupna vrijednost projekta:
1.269.638,89 HRK

Iznos sufinanciranih sredstava od strane EU:
1.079.193,06 HRK

Sadržaj stranice isključiva je odgovornost Udruge Dobre DobričevićStajališta izražena na stranici isključiva su odgovornost Udruge Dobre Dobričević i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.