Program neformalnog obrazovanja – engleski jezik

U očekivanju turističke sezone bitno je, uz pripremu ugostiteljskih objekata, prisjetiti se, a i naučiti nešto novo te je 8. travnja 2021. godine održana još jedna edukacija u sklopu programa neformalnog obrazovanja i to iz engleskog jezika. Kako se radi o jeziku koji bez obzira na državljanstvo i nacionalnost koristi većina gostiju koji pristižu na naš otok, onda nam je kao dobrim domaćinima zgodno što bolje znati se sporazumijevati. Kako govoriti, koje riječi, rečenice, kakve izraze upotrijebiti u određenim situacijama, slobodno i tečno ih primijenjivati, kao i još mnoge jezične tajne otkrila nam je voditeljica neformalnog obrazovanja Branka Šegvić, koja uz dugogodišnje iskustvo rada u školama, iza sebe ima studij kroatistike i anglistike, odnosno doktorski studij lingvistike.

Projekt sufinancira Europska unija u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Ukupna vrijednost projekta:
1.269.638,89 HRK

Iznos sufinanciranih sredstava od strane EU:
1.079.193,06 HRK

Sadržaj stranice isključiva je odgovornost Udruge Dobre DobričevićStajališta izražena na stranici isključiva su odgovornost Udruge Dobre Dobričević i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.