Radionice klapskog pjevanja

U suradnji s partnerima na projektu Ženskom klapom Ladesta i KUD Fumari od veljače do lipnja 2022. u Društvenom centru Lastovo nastavljeno je održavanje radionica klapskog pjevanja.

U veljači održane su 3 radionice ženskog klapskog pjevanja za mlade, 4 radionice ženskog klapskog pjevanja te 1 radionica muškog klapskog pjevanja.

U ožujku održane su 3 radionice ženskog klapskog pjevanja za mlade te 3 radionice muškog klapskog pjevanja za mlade.

U travnju održane su 3 radionice ženskog klapskog pjevanja za mlade, 2 radionice ženskog klapskog pjevanja te 2 radionice muškog klapskog pjevanja za mlade.

U svibnju održano je 6 radionica ženskog klapskog pjevanja za mlade, 5 radionica ženskog klapskog pjevanja, 4 radionice muškog klapskog pjevanja za mlade te 1 radionica muškog klapskog pjevanja.

U lipnju održano je 5 radionica ženskog klapskog pjevanja za mlade, 5 radionica ženskog klapskog pjevanja, 2 radionice muškog klapskog pjevanja za mlade te 2 radionice muškog klapskog pjevanja.

Projekt sufinancira Europska unija u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Ukupna vrijednost projekta:
1.269.638,89 HRK

Iznos sufinanciranih sredstava od strane EU:
1.079.193,06 HRK

Sadržaj stranice isključiva je odgovornost Udruge Dobre DobričevićStajališta izražena na stranici isključiva su odgovornost Udruge Dobre Dobričević i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Aktivnosti programa/projekta provode se uz financijsku podršku Zaklade “Kultura nova” te Dubrovačko-neretvanske županije.