Radionice PRIČA NAM SE PRIČA

Od 30. kolovoza do 4. rujna 2021. u Društvenom centru Lastovo održane su 3 radionice u suradnji s partnerom na projektu Teatrom Poco Loco: dramska, kazališno-glazbena te likovno-lutkarska radionica PRIČA NAM SE PRIČA. Na dramskoj radionici radile su se dramske improvizacije, izražajno čitanje i osnove dramaturgije – pripreme teksta za scensku izvedbu. Polaznici kazališno-glazbene radionice naučili su svirati na jednostavnim instrumentima te izvoditi glazbu kao sastavni dio kazališne izvedbe dok su na likovno-lutkarskoj radionici izrađivali scensku rekvizitu kombiniranim likovnim i likovno-tehničkim tehnikama te su oslikavali i izrezivali lutke za kazalište sjena. Uz pregršt dobre zabave i veselih lica kao rezultat radionica upriličena je i kratka predstava “Ružno pače” koju su osmislili i izveli voditeljice, volonterke i polaznici radionica.

Projekt sufinancira Europska unija u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Ukupna vrijednost projekta:
1.269.638,89 HRK

Iznos sufinanciranih sredstava od strane EU:
1.079.193,06 HRK

Sadržaj stranice isključiva je odgovornost Udruge Dobre DobričevićStajališta izražena na stranici isključiva su odgovornost Udruge Dobre Dobričević i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Aktivnosti programa/projekta provode se uz financijsku podršku Zaklade “Kultura nova”.